صفحه شخصی محمد رضا محمودی   
 
نام و نام خانوادگی: محمد رضا محمودی
استان: تهران - شهرستان: تهران
رشته: کارشناسی عمران
شغل:  کارشناس اجرایی - شرکت بلندپایه
تاریخ عضویت:  1388/12/27
 روزنوشت ها    
 

 تصاویری از مراحل اجرای فرودگاه بین المللی شنژن - چین بخش عمران

10

چین به سرعت در حال تبدیل شدن به یک مقصد توریست پذیر در دنیا می باشد. این کشور در حال ساخت فرودگاه هایی در مناطق مختلف می باشد تا بستر سازی در صنعت حمل و نقل، ارتباطات و تجارت را گسترش دهد.در حال حاضر بیشتر از 40 فرودگاه در مناطق مختلف این کشور در حال ساخت می باشد. زمانی که این فرودگاه ها تکمیل شوند چین توانایی رقابت با مراکز بزرگ توریسم هوایی در آسیا و در جهان را خواهد داشت و به یکی از قطب های صنعت توریسم هوایی دنیا تبدیل خواهد شد.


شهر شنژن یکی از مراکز مهم صنعتی و توریستی در کل چین می باشد. این منطقه در بخش جنوبی استان گوانگ دانگ (Guangdong) و قسمت شرقی ساحل جلگه رودخانه پیرل (Pearl River Delta) واقع شده است. مجاورت با جلگه پیرل و کشور هنگ کنگ،منطقه شنژن را از لحاظ بستر توسعه اقتصادی در شرایط بی نظیر و نابی قرار داده است. این منطقه در دوازدهم اکتبر 1991 میلادی تاسیس شد.فرودگاه بین المللی شنژن یکی از فرودگاه های در حال ساخت می باشد که در منطقه در حال رشد صنعتی و توریستی شنژن واقع شده است. این فرودگاه به وسیله شرکت فرودگاه شنژن و در محدوده ای با وسعت 8/10 کیلومتر مربع اداره می شود.

این فرودگاه در سال 2007 پذیرای 154/619/20 مسافر و بیش از 172/616 تن محموله دریایی بود که ششمین مرکز پرتردد در چین می باشد. فرودگاه با 5 باند جهت پذیرش 16 میلیون مسافر در سال و همچنین با امکان توسعه طراحی شده است. سه ترمینال شامل یک ترمینال داخلی (A)، یک ترمینال داخلی و بین المللی (T3) و ترمینال بندری در این فرودگاه پیش بینی شده است.
در مسابقه ای که در سال 2007 جهت طراحی ترمینال جدید (T3) فرودگاه شنژن برگزار شد طرح خلاقانه و فوق العاده زیبای معماران ایتالیایی ماکسیمیلیانو و دوریانا فوکساس برنده شد. ساخت ترمینال جدید مطمئناً تاثیر مثبتی در تصور مردم دیگر کشورها بر این منطقه، افزایش مبادلات اقتصادی با دنیا و افزایش توریست پذیری این منطقه خواهد داشت. این فرودگاه در حقیقت دروازه بین چین و دیگر کشورها خواهد بود. همچنین فرودگاه شنژن پس از تکمیل طرح توسعه تا سال 2035 بعد از بیجینگ، شانگهای و گوانگجو چهارمین فرودگاه بزرگ در کشور چین به عنوان مرکز پروازهای بین المللی خواهد بود. بهبود نقل و انتقال مسافران و کالاها بین پروازهای داخلی و بین المللی، در توزیع ثروت بین شهرهای مختلف چین اثر گذار خواهد بود. بیشتر از 40 شهر با جمعیت بالای یک میلیون در اطراف شهر شنژن وجود دارند، که حدود سه و نیم ساعت پرواز هوایی با این شهر فاصله دارند. این موقعیت جغرافیایی، شنژن را به عنوان یک قطب منطقه ای هوایی تبدیل می کند. مسافران به راحتی می توانند از این شهرها به شنژن آمده و سپس از طریق فرودگاه شنژن به مقاصد شهرهای آسیایی و دیگر نقاط جهان پرواز کنند.

ساخت باند فرود
در حال حاضر تنها یک باند فرود (3400 متر طول، 45 متر عرض با 53 توقفگاه) وجود دارد اما ساخت باند اضافه موازی با باند فرود حاضر که 3600 متر طول دارد و 6/1 کیلومتر از این باند فاصله دارد در دست ساخت است. باند جدید یک قسمت از طرح توسعه پروژه فرودگاه می باشد. همچنین در حدود 000/230 متر مربع فضای سرپوشیده و 89/11 کیلومتر مربع اراضی به منظور استفاده فرودگاه در نظر گرفته شده است که قسمتی از این زمین های در دریا خواهند بود. برای ساخت این پروژه دولت محلی هزینه ای بالغ بر 4200 میلیارد یوان و شرکت فرودگاهی شنژن حدود 5000 میلیارد یوان برای ساخت فردوگاه و 2000 میلیارد یوان برای فضاهای پذیرشی و دیگر فضاها اختصاص یافته است.
ترمینال جدید شنژن
ترمینال جدید فرودگاه در فضایی حدود 400000 متر مربع و ساخت در سه فاز با ظرفیت پذیرش نهایی 40 میلیون مسافر در سال در حال ساخت است. انتظار می رود فاز یک ترمینال جدید تا سال 2015 میلادی با ظرفیت پذیرش حدود 24 میلیون مسافر در سال کامل شود، که شامل 63 دروازه ارتباطی، سیستم ترافیک، فاز اول از سیستم جابجایی مکانیزه مسافر ((Automated people mover (APM) پارکینگ، محوطه سازی و مرکز خرید می باشد.
در طول فاز دوم اولین محل اقامت اسکان مسافران خارجی و ترمینال ماهواره با ایستگاه مترو برای سال 2025 برنامه ریزی و ساخته خواهد شد.(ظرفیت 36 میلیون مسافر)
در فاز سوم که طبق برنامه ریزی انجام شده قرار است تا سال 2035 تکمیل شود، تمامی فضاها و امکانات پیش بینی شده برای ترمینال T3 به مرحله بهره برداری خواهد رسید و و این فرودگاه به عنوان چهارمین فرودگاه بزرگ چین خود را معرفی خواهد کرد. در زیر تصاویری از اجرای قسمتهای مختلف ترمینال جدید فرودگاه قابل مشاهده است.




برای مشاهده ادامه تصاویر به این صفحه مراجعه کنید :
http://mahmoodimr.com/blog/?p=246

منبع : www.mahmoodimr.com/blog

دوشنبه 14 فروردین 1391 ساعت 11:12  
 نظرات    
 
محمد رضا محمودی 19:15 دوشنبه 14 فروردین 1391
0
 محمد رضا محمودی
مشکل اینجا اینه که قابلیت ویرایش وجود نداره!؟
من می خواستم مطلب رو ویرایش کنم اما نتونستم.حتی نمیشه مطلب رو حذف کرد!؟
مائده علیشاهی 20:33 دوشنبه 14 فروردین 1391
0
 مائده علیشاهی
ممنون جناب محمودی
موفق باشید
محسن نیک 07:14 سه شنبه 15 فروردین 1391
0
 محسن نیک
ممنون
م افتخاری 09:38 سه شنبه 15 فروردین 1391
0
 م افتخاری
جالب بود
سپاس